2013. január 16., szerda

Azurit
(Azurite)



Színe: Mélykék.
Kinézet: Nagyon kicsit csillogó kristály ( koptatottan ez nem látszik ), gyakran apró koptatott kő.
Gyakoriság: Könnyen beszerezhető, s gyakran van együtt a malachittal.
Lelőhely: Egyesült államok, Ausztrália, Chile, Peru, Franciaország, Namíbia, Oroszország, Egyiptom, Magyarországon is lehet találni Pécs környékén a Mecsekben.






Jellegzetességei: Az azurit irányítja a médiumi és az intuitív képességek fejlődését.  A megvilágosodás elérésében támogatja a lelket. Tisztítja és serkenti a harmadik szemet, valamint összekapcsolja a spirituális útmutatással. Ez a kristály lehetővé teszi a testen kívüli utazások könnyebben és biztonságosan történjenek meg. Magasabb szintre emeli a tudatot, és nagyobb irányítást biztosít a spirituális világ felfedezésében. Elősegíti a meditációt és az Univerzumból érkező információk közvetítéséhez szükséges állapot elérését. Az azurit gyógyító hatása erőteljes, megkönnyíti annak megértését, hogy az elme és az érzelmek milyen nagymértékben befolyásolják a testi egészséget.



Mentálisan: Az azurit világossá teszi a véleményt, új távlatokat nyit és kiszélesíti a gondolkodásmódot. Oldja a kommunikációt régóta zavaró blokkokat, serkenti az emlékezetet. Megkérdőjelezi a valóságról eddig alkotott nézeteinket, és arra ösztönöz, hogy a megrögzött hiedelmeinket magunk mögött hagyva vállalkozzunk az ismeretlen megismerésére, így mélyebben bepillanthassunk egy új világba. A régi meggyőződéseinket a tudatos gondolkodás fokozatos igazságpróbának veti alá.

Érzelmileg: Az azurit eloszlatja a stresszt, az aggódást, a a bánatot és a szomorúságot, derűsebbé teszi az érzelmeinket. Átváltoztatja a félelmet és a fóbiákat, valamint segít felismerni, hogy miért is foglaltak el olyan fontos helyet az életünkben. Megnyugtatja azt, aki az idegessége miatt túl sokat beszél, vagy bátorítja, aki tartózkodik az önkifejezés bármilyen módjától.


Saját gyűjtés a Mecsekből

Tisztítás előtt

És után



Gyógyítás: Az azurit jótékonyan hat a torok problémákra, az ízületi gyulladásra és az azok más rendellenességire; kiegyenesíti a gerincoszlopot, míg a sejtekig hatolva helyreállítja az aggyal kapcsolatban bármilyen blokkot vagy károsodást. Gyógyítja a veséket, az epehólyagot, a májproblémákat, a lépet, a pajzsmirigyet, a csontokat, a fogakat, a bőrt; és támogatja a méregtelenítést. Segíti az embrió fejlődését a méhben. Különleges rezgése van az aggyal és a szellemi folyamatokkal: szellemi gyógyító és stresszoldó. Energiával tölti fel a finomtesteket, és újrarendezi a kapcsolatukat a fizikával, tisztítja a csakrákat. Az azurit elixírje gyógyulási krízist idéz elő: ugyanis a tünetek átmenetileg súlyosbodnak, mielőtt javulni kezdenének.



Alkalmazása: Viseljük a jobb kéz bőrével érintkezve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése