2013. szeptember 21., szombat

Mohaachát

Mohaachát( Moss Agate )Szín: zöld, kék, sárga, barna
Kinézet: Átlátszó vagy áttetsző, levélzethez vagy mohához hasonlító mintázata van, gyakran kicsi és kopott.
Gyakoriság: Általános
Lelőhely: Egyesült államok, Ausztália, Inida
Egyedi tulajdonságok: Ez a stabilizáló kő erősen kapcsolódik a természethez. Úgy tartják, hogy a mohaachát felfrissíti a lelket, és képessé tesz minket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Hasznos segítség az időjárás-változás és a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Rendkívül előnyös mindenkinek aki a mezőgazdaságban dolgozik, vagy bármilyen kapcsolatban áll a növényekkel.
A mohaachát a születést és a szülést elősegítő kő: támogatja a szülésznők munkáját, enyhíti a fájdalmat, és komplikációmentes szülést biztosít. Az új dolgok kezdetének a köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsekből.
A gazdagság köve, vonzza a bőséget.
Ez a kristálykettős feladatnak tesz eleget: a rcionális emberek figyelmét irányítja a megérzéseikre, és fordítva, az intuitív embereket hozzásegíti, hogy a gyakorlati világban is feltalálják magukat.
Pszichológiailag: a mohaachát növeli az önbizalmat és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy jól kijöjjünk másokkal. Erősíti azt a képességet, hogy soha nem adjunk fel semmit sem.

Szellemileg: támogatja az önkifejezést és a kommunikációt. Egyensúlyba hozza az érzelmeket, enyhíti a stresszt és csökkenti a félelemérzetet. Erősíti a bizalmat és a reményt, fokozottan optimista kő. Hasznos mindenkinek, aki az életkörülményei vagy az agy egyensúlyhiánya miatt szenved a stressztől. Függetlenül, attól, hogy mennyire nehezek azok a körülmények, a mohaachát segít felismerni a kiváltó okot.Gyógyhatása: A mohaachát meggyorsítja a felépülést. Használható hosszú ideje tartó betegség megszüntetésére. Gyulladás csökkentő, tisztítja a keringési és kiválasztó rendszert, serkenti a nyirokáramlást, valamint erősíti az immunrendszert. Felszámolja a jobb és bal agyfélteke közötti egyensúlyhiány okozta stresszt. Segít megelőzni a vércukorszint csökkenését és a kiszáradást; jótékonyan hat a fertőzésekre az influenzára és a megfázásra, mérsékli alázat. Csökkenti a nyirokcsomók duzzanatát. Elixírként a bőrre használható, kezeli a gombát és a bőrfertőzéseket.
Alkalmazása: Tegyük a emgfelelő pontra és mindig érintkezzen a bőrrel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése